Empty Avatar
讬讜诐 砖谞讬 3 讬谞讜讗专 2022

Kaj je tKAJ JE TISTO, ZARADI 膶ESAR VISOKIH 沤ENSK, NE PRIVLA膶IJO NI沤JI TIPI?

Vsi vemo, da pregovor, da strup je v majhnih fla拧kah, dr啪i. Torej, velikost njegovega orodja nima ni膷 opraviti z njegovo vi拧... - pardon, ni啪ino.

Baje je va啪na tehnika, pravijo 啪enske. Ok, ok, hipoteti膷no: Dvoj膷ka z isto dol啪ino, tehniko, en je vi拧ji za glavo, drugi za glavo ni啪ji. Razlika med njima pa je tudi, da je vi拧ji konzervativna 'cerkvena mi拧'. Drugi ni啪ji pa je od拧tekan do konca, kinky, bisex, odprt za vse, kar 啪enska domi拧lija lahko sproducira. dovolj lahek, da se ji usede na ramena, in potisne njeno glavo med noge, in hkrati dovolj vzdr啪ljiv, da je pod njo z glavo med njenimi nogami... itd.

Sam imam 170cm in 56kg, in se me vi拧je in/ali te啪je 啪enske izogibajo kot, da... (nimam besede). Sem 啪e bil v dosti vezah, in nevezah, ko je bila ona vi拧ja, ampak to je 1/10 vseh s katerimi sem bil. Max je imela 175cm.Da bi bil s kak拧no 185cm ali vi拧jo, lahko samo sanjam.

Zdaj pa vas, 啪enske, vpra拧am, zakaj ni啪ji ne?

Empty Avatar

V postelji se vse 'pogliha'

Empty Avatar

Mam 172, pa ja so "velikani" moja sibka tocka... Ampak ni pa merilo, da bom bla pa samo s takimi moskimi ki so moja sibka tocka... Bla sm tudi z manjsimi od sebe in ali lih na isti visini 馃し鈥嶁檧锔 zdej k sm tok stara mi more itak noge spodnest, da se sploh spravim kar kol probavat... Se prav sama energija njega 馃檪